bukur ose hiç

plug

plug 58

07.07.2017 | h. 09:29

Kritikët më të rreptë të Lul Bashës për “marrveshjen” me Edi Ramën, mezi po presin që Edi Rama ti japi Lul Bashës disa ministra dhe “kritikët” të xhvasin ndonjë llokëm.

të fundit nga plug

plug 60

20.07.2017 | h. 16:31

plug 59

19.07.2017 | h. 11:56

plug 57

18.06.2017 | h. 22:14

plug 56

04.06.2017 | h. 12:01

plug 55

19.05.2017 | h. 17:15

lajmet e fundit

foto

Ura e vjetër mbi Ibër

21.09.2017 | h. 08:35

video