bukur ose hiç

plug

plug 59

19.07.2017 | h. 11:56

Disa legena, disa bastarda, disa muta, kanë luajtur bixhoz me milionat e vjedhura që do duhej të përdoreshin edhe për rehabilitimin e të pushkatuarve, të varurve në litar, të vrarëve në kufi, vuajtjeve nëpër internime dhe burgje.
Kanceri në fyt, në mushkri, në stomak, në tru, në prostatë, atyre dhe fëmijve të tyre drogaxhinj, rrugaçë, kurva. Tu pritet mishi copa-copa. Kockat tu bluhen në një mulli. Të hidhen të gjithë në një tigan të madh për ti skuqur ose në një kazan të valuar për ti zjerë. Mishi tu hidhet qënve.

të fundit nga plug

plug 61

22.09.2017 | h. 15:23

plug 60

20.07.2017 | h. 16:31

plug 58

07.07.2017 | h. 09:29

plug 57

18.06.2017 | h. 22:14

plug 56

04.06.2017 | h. 12:01

lajmet e fundit

foto

video