bukur ose hiç

foto

Festimet e 1 vjetorit të Pavarësisë në Vlorë

28.11.2017 | h. 08:21

Foto: 28 nëntor 1913…..

Han shqiptar

31.10.2017 | h. 08:50

Foto: viti 1924…..

Djali me qyrk

30.10.2017 | h. 08:16

…..

Parlamenti i Shqipërisë, viti 1928

29.10.2017 | h. 08:09

sot Teatri i Kukullave…..

Gjergj Fishta, Monsinjor Bumçi dhe Dhimitër Berati

28.10.2017 | h. 09:49

Foto: Konferenca e Paqes në Paris, 1919…..

Lagjja Kala në Berat

27.10.2017 | h. 09:33

…..

Bashkëliceistë në Liceun Francez të Korçës

26.10.2017 | h. 10:56

Foto: viti 1928…..

Një vajzë e gëzuar me rrobat e reja

25.10.2017 | h. 08:33

dhuruar nga Kryqi i Kuq Amerikan Foto: shkurt 1920…..

Fëmijë shqiptarë

24.10.2017 | h. 09:01

Foto: 21 janar 1920…..

Durrësi

22.10.2017 | h. 08:37

Foto: viti 1914…..