bukur ose hiç

plug

plug 61

22.09.2017 | h. 15:23

Spiunat e ndyrë, sigurimsat vrasës, çunat e oficerave me duar të gjakosura, arrivistat ziliqarë, dështakët e pashpresë, rrenacakët…..

plug 60

20.07.2017 | h. 16:31

Sali Berisha nuk po hesht sepse ka rënë në ndonjë kurth. Sali Berisha po hesht sepse ka dalë nga një kurth. Kurthi ku Sali Berisha ra…..

plug 59

19.07.2017 | h. 11:56

Disa legena, disa bastarda, disa muta, kanë luajtur bixhoz me milionat e vjedhura që do duhej të përdoreshin edhe për rehabilitimin e…..

plug 58

07.07.2017 | h. 09:29

Kritikët më të rreptë të Lul Bashës për “marrveshjen” me Edi Ramën, mezi po presin që Edi Rama ti japi Lul Bashës disa…..

plug 57

18.06.2017 | h. 22:14

Dhjetra mijëra ish të persekutuar nuk po përmenden aspak gjatë kësaj fushate. Fajin e ka shumica e shqiptarëve që bashkëpunoi me…..

plug 56

04.06.2017 | h. 12:01

Femrat nuk po takohen me meshkujt nga frika se nuk mund të paraqiten aq të bukura sa në fotot e Fejsbukut……

plug 55

19.05.2017 | h. 17:15

Marrveshja Rama-Basha do mbetet në Histori si një kryevepër largpamësie, ndjeshmërie, urtësie, tolerance, mirkuptimi, aftësie…..

plug 54

18.05.2017 | h. 15:26

Inshallah bashkë me zbutjen e klimës politike merr fund edhe historia e turpshme e neveritëshme e pisave injorantë mercenarë kokboshë…..

plug 53

17.05.2017 | h. 20:27

Le të thonë gojët e liga se Kryeministri ynë informohet vetëm nga Interneti dhe Fejsbuku. Ja ku po e ndjek “live” kundërshtarin……

plug 52

22.04.2017 | h. 09:49

Ismail Kadare, në një Parathënie për Anna Ahmatovën, për të cilën thotë se “vitet e fundit të jetës i kaloi gjysëm…..