bukur ose hiç

teknologji

You Tube s’do të lejojë kërkimin e videove të ISIS (video)

25.07.2017 | h. 23:51

Personat të cilët kërkojnë video me “propagandë të dhunshme ekstremiste” në You Tube, do të ridrejtohen në video të cilat e…..

Grab rivali Aziatik i Uber

25.07.2017 | h. 22:29

Firma e taksive e Azisë Juglindore dhe rivali më i madh i Uber, Grab, ngriti një investim prej 2.5 miliard dollarësh. Investimi më i…..

Google të ardhura rekord për gjysmën e dytë të vitit 2017

25.07.2017 | h. 19:20

Kompania mëmë e Google, Alphabet, ka raportuar fitime rekorde për gjysmën e dytë të 2017-ës. Kjo kompani ka raportuar 26 miliardë…..

LG, 7 mld dollarë për prodhimin e ekraneve OLED

25.07.2017 | h. 10:25

Sot, LG tha divizioni i saj LG Display do të investojë 7.8 trilionë won (7 miliardë dollarë) në fabrikat e prodhimit të paneleve…..

Chrome është shfletuesi numër një në botë

25.07.2017 | h. 09:29

Google shpeshherë i referohemi si një kompania e kërkimit në internet. Megjithatë kërkimi online nuk është i vetmi sektor ku Google…..

Microsoft në 2018 pret 20 miliard $ të ardhura nga cloud

25.07.2017 | h. 00:14

Windows 10 vijon të korrë sukses, ashtu edhe Office 365. Microsoft është në rrugën e duhur për të arritur objektivat ambicioz…..

Lenovo me tablet që shndërrohet në smartphone (video)

24.07.2017 | h. 22:20

Kompania Lenovo ka prezantuar një pajisje të re, me ekran fleksibël e cila quhet Lenovo Folio, një tabletë që paloset dhe shndërrohet…..

Android O vjen në fund të gushtit

24.07.2017 | h. 21:58

Android O mund të vijë në fund të gushtit, dhe smartphone-t e parë që do kenë këtë përditësim janë Google Pixel dhe Pixel XL……

Microsoft do të heqë nga përdorimi aplikacionin Paint

24.07.2017 | h. 14:45

Përditësimi i radhës në Microsoft do të sjellë një sërë veçorish të reja. Një prej elementëve tradicionalë të sistemit…..

Fun Club dhe në Facebook

24.07.2017 | h. 11:49

Facebook sjell fun club dhe në rrjetin social. Kompania ka sjellë një funksion të ri të quajtur “grupet për faqet”. Ky funksion i…..