bukur ose hiç

thënie

Denis Diderot

25.07.2017 | h. 08:21

Si besove shumë, si besove pak, shumë rrezikon……

Fjodor Dostojevski

24.07.2017 | h. 08:22

Bukuria do ta shpëtojë botën……

Charlie Chaplin

23.07.2017 | h. 08:45

Besoj në forcën e buzëqeshjes e të lotëve, si kundërhelm ndaj terrorit dhe urrejtjes……

Dino Segre

22.07.2017 | h. 08:27

Në lëndën e dashurisë të gjithë dimë të shkruajmë, por asnjë nuk di të lexojë……

Tȟatȟáŋka Íyotake

21.07.2017 | h. 08:20

Kur të keni rrëzuar pemën e fundit, peshkuar peshkun e fundit, ndotur lumin e fundit, do të kuptoni se paraja nuk hahet……

Woody Allen

20.07.2017 | h. 08:57

Kur dëgjoj Wagner, më lind dëshira ta pushtoj Poloninë……

Eqrem Çabej

19.07.2017 | h. 08:25

Gjuha është sendi më i çmueshëm i një populli dhe për popullin shqiptar është i vetmi thesar……

Sigmund Frojd

18.07.2017 | h. 08:42

Personi i parë që hodhi një fyerje në vend të një guri, ishte themeluesi i qytetërimit……

Napoleon Bonaparte

17.07.2017 | h. 08:49

Nuk duhet të luftosh gjithmonë me të njëjtin armik, përndryshe do t’ia mësosh krejt artin tënd të të luftuari……

Georges Clemenceau

16.07.2017 | h. 08:25

Nëpunësit publik janë bashkëshortët ideal, sepse në mbrëmje kur kthehen në shtëpi, nuk janë të lodhur e madje kanë lexuar edhe gazetën……