bukur ose hiç

video

Princ Pacomiti nga Edison Ypi (video)

20.06.2017 | h. 22:29

…..

Ibrahimi nga Edison Ypi (video)

08.05.2017 | h. 22:34

…..

Dhuna në familje (video)

13.02.2017 | h. 21:38

Video ndërgjegjësimi kundër dhunës në familje. Faktet tronditëse janë si këmbana alarmi që situata duhet të ndryshojë……

sigurimi dhe vëllezërit shkodran

11.02.2017 | h. 19:51

…..

uri artistike

08.02.2017 | h. 20:48

…..

Prrallë

07.02.2017 | h. 16:06

…..

Mallkon Bulqiza

05.02.2017 | h. 10:16

…..

tumbalailaka

04.02.2017 | h. 20:50

…..

“MI” natyrale

02.02.2017 | h. 21:33

…..

Lamtumirë

31.01.2017 | h. 09:44

…..